Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Πρόσκληση για προσωρινή τοποθέτηση σε Σχολικές Μονάδες της Δ.Δ.Ε. Σάμου.

Παράταση για την πρόσκληση μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14.00. Η παράταση αφορά νέες αιτήσεις. Οι έχοντες κάνει αίτηση δεν χρειάζεται να ξανακαταθέσουν.


Ο ΔΙΔΕ Σάμου:
Έχοντας υπόψη

1.      τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων όπως αυτές αποτυπώθηκαν με ευθύνη των Δ/ντών των σχολικών μονάδων     και
2.      την επικαιροποίηση του πίνακα μετά την 22η /22-08-2016 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Σάμου

καλεί τους εκπαιδευτικούς
 α) Οι οποίοι βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ Σάμου και  έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμα  αίτησης βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης (την περίοδο των μεταθέσεων)
β) οι οποίοι έρχονται από μετάθεση
γ) οι οποίοι έρχονται με απόσπαση στη ΔΙΔΕ Σάμου 

 να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης για προσωρινή τοποθέτηση σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα, μέχρι και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14.00.
            Οι εκπαιδευτικοί μπορούν - εφόσον το επιθυμούν - να δηλώσουν μέχρι και το σύνολο των σχολικών μονάδων της περιοχής μετάθεσης στην οποία ανήκουν, ακόμα κι αν δεν φαίνεται να υπάρχει κενό σε αυτές, διότι τα κενά ενδέχεται να τροποποιηθούν κατά την εξέταση των αιτήσεων βελτίωσης θέσης ή τοποθέτησης.
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κάνουν αίτηση για αμοιβαία απόσπαση ή απόσπαση ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ και έχουν ήδη καταθέσει την αίτηση τους, δεν υποχρεούνται σε νέα αίτηση και λαμβάνεται υπόψη η αίτηση που κατέθεσαν εφόσον αναγράφονται όλα τα στοιχεία (κλάδος, Αριθμός Μητρώου, μόρια, κτλ).
Για όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΔΕ Σάμου, υποβάλλουν αίτηση εκ νέου, και η ορθή συμπλήρωση των στοιχείων είναι απαραίτητη καθώς η αίτηση υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. 

Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά.

Για να μεταβείτε στην σελίδα της ηλεκτρονικής αίτησης δήλωσης προτίμησης, κάντε κλικ εδώ.

Συνημμένα : Πρόσκληση, Λειτουργικά Κενά Πλεονάσματα.