Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ/ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

       Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω κατηγοριών:

1)   Οι μετατιθέμενοι στο ΠΥΣΔΕ Σάμου.

2)   Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης.

3)  Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, διανύουν το έτος λήξης της απόσπασής τους και έχουν χάσει την οργανική τους θέση.

4)  Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί της αριθμ. πρωτ.  2669/10-04-2023 απόφασής μας, οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά σύμφωνα με το άρθρο 14 του ΠΔ 50/1996.

5) Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει δήλωση οριστικής τοποθέτησης.

6)   Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί. 

εφόσον το επιθυμούν και μόνο αν υπάρχει κενό στην ειδικότητα στην οποία ανήκουν, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση σε οργανική θέση, από Πέμπτη 13-04-2023 έως την Παρασκευή 21-04-2023 και ώρα 12:00.

  Οι δηλώσεις των εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο  email της Δ/νσης: mail@dide.sam.sch.gr και στο email του ΠΥΣΔΕ: dide.samou@gmail.com 

  Στη δήλωση προτίμησης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, σύμφωνα με τον πίνακα κενών και πλεονασμάτων, αλλά και επιπλέον τα σχολεία  στα οποία μπορεί να δημιουργηθούν κενά από τις βελτιώσεις.            

 Σημείωση:

  1. Συνημμένα με την αίτηση να αποσταλούν πιστοποιητικό εντοπιότητας και βεβαίωση συνυπηρέτησης. (μόνο όσοι έχουν στην Σάμο-Ικαρία- Φούρνους)
  2. Ενημερώνουμε τους εκπ/κούς ΕΑΕ ότι προηγείται η κάλυψη των οργανικών κενών στις ΣΜΕΑΕ και έπεται η κάλυψη στα Τ.Ε.

 Συνημμένα: Πρόσκληση, Αίτηση, Αίτηση ΕΑΕ,