Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Πρόταση τοποθέτησης εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά (με τη διαδικασία των βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων

Ανακοινώνεται από το ΠΥΣΔΕ Σάμου η πρόταση τοποθέτησης των εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά, με τη διαδικασία των βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι

"Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. 50/96, τοποθετούνται σε οργανικέςθέσεις κρινόμενοι με βάση τη μοριοδότησή τους οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στηδιάθεση των ΠΥΣΔΕ (οριστικές τοποθετήσεις), οι μετατιθέμενοι από περιοχή σε περιοχή και οι εκπαιδευτικοί που αιτούνται μετάθεση από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης (βελτίωση θέσης). Να επισημανθεί ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.12 του άρθρου 15, οι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολεία της προτίμησης τους τοποθετούνται προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις. Επομένως, δεν νοείται να υπάρχουν οργανικά κενά σε μία ειδικότητα και, παράλληλα, εκπαιδευτικοί της ίδιας ειδικότητας στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ". 


Ενστάσεις, επί της πρότασης των τοποθετήσεων, μπορούν να υποβληθούν στη Δ/νση Δ.Ε. Σάμου, από την Παρασκευή 19-06-2020  έως την Τρίτη 23-06-2020  και ώρα 12:00.